Hoe je een 3D model maakt zonder printer

Hoe je een 3D model maakt zonder printer

En je hoef ook geen papier in huis te hebben. Of een scherp mesje, fijne snijmat, handige vouwhulp of lineaal! Hoe dan? Ik zal je het je snel uitleggen:

Je kent het wel, je ziet dat geweldige 3D model online voorbijkomen, in 2 klikken heb je de begeerde template als pdf in je inbox. Enthousiast open je de file en zie je vele pagina’s verschijnen met alle stukjes van jouw kunstwerk in wording. 

Natuurlijk wil je er gelijk mee aan de slag, dus hoppa, CTRL P…
Arghh, je hebt helemaal geen printer meer. Die heb je na veel frustratie de deur uit gedaan, omdat die ene keer per jaar dat je een printje moest maken de printer drie kwartier aan het reinigen sloeg en daarna doodleuk om nieuwe cartridges begon te vragen. Je dan een kapitaal kwijt was aan die nieuwe cartridges, nog afgezien van de pakketbezorger die nogmaals terugkomt omdat ook de buurvrouw niet thuis was, om dan vervolgens te constateren dat die concertkaartjes helemaal niet geprint hoefden te worden...

Maar ja, je hebt je in je enthousiasme wel voorgenomen dat geweldige 3D model echt te gaan maken. Dus op naar de copyrette, eh… waar zou die een beetje in de buurt zitten? Google!! Okee, 20 minuten fietsen, dat heb je er zeker voor over. Eenmaal bij de copyrette kun je kiezen uit 2 kleuren blauw en nee, we hebben geen 12 babyroze vellen. We hebben nog wel wat rood en oranje. Ook nog wat dikker papier? Nou, dat zijn wel veel wensen. Teleurgesteld ga je weer naar huis, de USB-stick met de te leuke maar onbruikbare pdf-template in je zak. Je kent het wel…

Heel eerlijk? Ik herken het niet! Okee, niet helemaal fair: ik heb de luxe dat ik machines heb staan die elke dag templates produceren. Daarnaast staan hier kilo’s papier in de mooiste kleuren met de fijnste structuren en de meest prettige diktes.
En om het nog leuker te maken, ik werk samen met professionele designers die de meest prachtige 3D-modellen ontwerpen. Templates voor 3D Dieren, Papieren Sculpturen en Dierenkoppen, voor ieder niveau, maar het meest belangrijk, templates die altijd kloppen. Modellen die je echt kunt maken zonder dat je je hoofd breekt over stukken die niet passen. Compleet met Nederlandse handleiding en in een mooie verpakking. Leuk om te geven of te krijgen, of gewoon als cadeautje voor jezelf!

3D knutselpakket - geen printer nodig

Zal ik het dan nog completer maken? Je krijgt - als je een 3D Papercraft Kit bestelt – GRATIS een toolset er bij! Dan heb je gelijk de eerste benodigdheden in huis!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk alle papieren 3D modellen


En wil je jouw ongebruikte pdf-template nog een kans geven?
 Stuur mij een mailtje dan maak ik er met liefde een mooie persoonlijke kit van!

3D knutselen zonder printer

Back to blog

Maak je eigen 3D Papercraft model met een alles-in-één DIY pakket

DIY pakketten waarmee je volwassen en creatieve decoraties zelf kunt maken zijn lastig te vinden. Gelukkig zijn er mijn DIY pakketten voor 3D Papercraft modellen: precies wat je nodig hebt als je graag met je handen bezig bent of een creatieve hobby zoekt. Mijn missie is ook om je ontspannen aan de slag te laten gaan zodat je echt tot rust komt. Dat mijn DIY pakketten compleet met handige toolset zijn, is al een goed begin, niet waar? Enne... Ik verstuur ook nog helemaal gratis!