5 Vrolijke DIY tips om je huis klaar te maken voor de lente

5 Vrolijke DIY tips om je huis klaar te maken voor de lente

Het is bijna lente! Een seizoen vol frisse kleuren, geuren en nieuwe energie. Wil jij je huis en tuin ook klaarmaken voor de lente? Met deze 5 vrolijke DIY-tips maak je de mooiste decoraties met papier, bloemen en knutselmateriaal. En het leuke is, je kunt deze DIY-decoraties ook cadeau geven aan vrienden en familie!

DIY Bloemenslinger knutselen voor volwassenen
1. Bloemenslinger.
Slingers zijn altijd een leuke toevoeging aan een feestje of om je huis te versieren. Maak een slinger van blaadjes en bloemen uit de tuin. Hang deze met een knijper aan een touwtje of draad. Hang de slinger op en je huis is klaar voor de lente!

DIY bloemenkrans knutselen voor volwassenen
2. Bloemenkrans van papieren bloemen.
Met papier en een beetje lijm maak je de mooiste bloemenkransen voor aan de muur of op tafel. Teken 10 cirkels op gekleurd papier, ze hoeven niet allemaal even groot te zijn. Knip de cirkels uit. Daarna knip je van de cirkel een lange sliert: begin aan buitenkant van de cirkel en knip in een spiraal rondjes naar het midden toe. Dit hoeft niet heel nauwkeurig of netjes. Rol de sliert strak op tot het einde. Laat het rolletje dan een klein beetje los zodat er wat ruimte komt tussen de laagjes en plak het puntje vast met lijm. Plak de bloemen op een ring en voeg blaadjes toe. Hang de bloemenkrans op of gebruik het als tafeldecoratie.


3. Het voorjaar is niet altijd even feestelijk
, vooral niet als het regent of als je last hebt van hooikoorts. Daarom kan het handig zijn om een nieuwe hobby te hebben voor die dagen dat je liever binnen blijft. Onze complete knutselpakketten zijn perfect als je op zoek bent naar een vrolijke activiteit die je binnenshuis kunt doen. Het complete hobbypakket met Roze Olifantjes is bijvoorbeeld een geweldige keuze. Dit pakket is ideaal voor een ontspannen me-time momentje! Bestel het vandaag nog en geniet van jouw nieuwe hobby tijdens het voorjaar.

DIY Vogelhuisje knutselen voor volwassenen
4. Pimp je vogelhuisje.
Vogels zijn onlosmakelijk verbonden met de lente. Zorg daarom dat ook het vogelhuisje in je tuin klaar is voor de lente. Maak het goed schoon en schilder het in vrolijke kleurtjes. Hang het vogelhuisje op en geniet van het gezang van de vogels in de lente.


5. Een leeg hoofd kan je energie geven
, en creatief bezig zijn is een geweldige manier om je geest te ontspannen. Papercraften is een creatieve activiteit die je kan helpen om je hoofd leeg te maken, en misschien wordt het zelfs je nieuwe hobby! Speciaal voor de lente is er een knutselpakket beschikbaar met een schattig vosje dat achter een vlinder aan dartelt. Dit project is niet moeilijk en geschikt voor iedereen die wil knutselen.

Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met papercraften!

Terug naar blog

Maak je eigen 3D Papercraft model met een alles-in-één DIY pakket

DIY pakketten waarmee je volwassen en creatieve decoraties zelf kunt maken zijn lastig te vinden. Gelukkig zijn er mijn DIY pakketten voor 3D Papercraft modellen: precies wat je nodig hebt als je graag met je handen bezig bent of een creatieve hobby zoekt. Mijn missie is ook om je ontspannen aan de slag te laten gaan zodat je echt tot rust komt. Dat mijn DIY pakketten compleet met handige toolset zijn, is al een goed begin, niet waar? Enne... Ik verstuur ook nog helemaal gratis!