5 x DIY Kerstdecoratie

5 x DIY Kerstdecoratie

Opeens is het einde van het jaar alweer in zicht en beginnen de ideeën voor de kerst al te borrelen. Wat zullen we gaan eten, met wie en waar. Zullen we het eens een keertje anders doen dan anders? Ballen van de zolder halen, boom opzetten. Vanaf wanneer kan dat eigenlijk? En wordt het niet weer eens tijd voor een ander kleurtje in de boom…

Hm... de rest van de kerstversiering heeft eigenlijk ook zijn beste tijd wel gehad. Maar al die leuke kerstspulletjes die je voorbij ziet komen schieten je pas weer te binnen als net alle winkels gesloten zijn. Of als je er die ene keer wel op tijd aan denkt ben toch net weer te laat omdat iedereen je alsnog voor was en de leukste decoratie al voor je neus heeft weggekaapt…

Waarom ga je niet lekker zelf aan de slag?

Onlangs las ik dat creatief bezig zijn het nieuwe mediteren is. Neem jij daar de tijd voor? Ik niet. Juist dan is knutselen heel goed om je hoofd leeg te maken. Dus waarom niet lekker zelf aan de slag? Ga je ook nog relaxed de feestdagen in!

Hieronder daarom mijn favoriete DIY-decoraties voor deze tijd van het jaar! Maak een gezellig hoekje of plaats ze rondom de kerstboom. En check ook even mijn gratis kerstcadeautje voor jou (zie tip 5)!

Volka Knutselpakket Kerst Poolvos

1. Poolvosje: Maak als hij klaar is een gezellig hoekje met bijvoorbeeld een mooie zilveren sjaal, een glitterkaars en wat hulsttakken.

Volka Knutselpakket Kerst Witte Pinguins

2. Witte Pinguïns: Leg in de vensterbank een laagje 'sneeuw' van zigzag-watten en zet de pinguïns gezellig voor het raam.

Volka Knutselpakket Kerst Hertenkop

3. Hertenkop: niet de meeste eenvoudige 3D kit, maar reken maar dat je heel wat complimenten zult krijgen zodra je 'm aan de muur hebt hangen. Rood past natuurlijk heel goed bij deze tijd van het jaar. Maar je kunt ook kiezen voor wit, grijs, bruin, roze of blauw. Of als je een andere kleur wilt, neem dan even contact met ons op, dan maken we deze gewoon voor je!

Volka Knutselpakket Kerst Gelukkig 2022

4. Happy 2022: Hou jij net als ik van groot, groter, groots? Dan is dit echt het optimale knutselpakket voor jou. Rood, Goud, Zilver, Wit, Blauw of welke kleur je maar wenst. Staat jouw favoriete kleur er niet bij? Laat het gerust weten dan zorgen we dat deze gemaakt wordt!

DIY Kerstballen

5. GRATIS Kerstdecoratie: Bestel jij jouw favoriete knutselpakket voor 17 december? Dan krijg je er gratis DIY Kerstballen bij om zelf te maken en je kamer mee te versieren. Wacht alleen niet te lang met bestellen want op = op! 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk alle papieren 3D modellen!

Natuurlijk kun je onze complete knutselpakketten ook weggeven als Kerstcadeau. Mooi inpakken, strik er omheen en jij bent er klaar voor!

En dan kun je daarna pronken met jouw home made kunstwerken! Neem maar van mij aan dat de visite verbaasd zal zijn dat je het echt zelf hebt gemaakt. En voor ik het vergeet te zeggen: iedereen kan het!

Lees ook maar eens: Stap voor Stap – iedereen kan het »

Stuur je ons een foto van jouw kerstversiering?

Terug naar blog

Maak je eigen 3D Papercraft model met een alles-in-één DIY pakket

DIY pakketten waarmee je volwassen en creatieve decoraties zelf kunt maken zijn lastig te vinden. Gelukkig zijn er mijn DIY pakketten voor 3D Papercraft modellen: precies wat je nodig hebt als je graag met je handen bezig bent of een creatieve hobby zoekt. Mijn missie is ook om je ontspannen aan de slag te laten gaan zodat je echt tot rust komt. Dat mijn DIY pakketten compleet met handige toolset zijn, is al een goed begin, niet waar? Enne... Ik verstuur ook nog helemaal gratis!