Meteen naar de content

Follow us!

Deze week: 🔥 GRATIS verzending! 🔥

Deze week: 🔥 GRATIS verzending! 🔥

    Privacybeleid

    Volka respecteert uw privacy. Wij voldoen volledig aan de Nederlandse Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet (Telecommunicatiewet). In dit privacybeleid leest u wat voor soort persoonsgegevens we verzamelen en hoe we uw persoonsgegevens opslaan, beschermen en gebruiken. Verder leest u voor welke doeleinden wij uw persoonsgegevens gebruiken en met wie uw gegevens worden gedeeld.

    Waarop is dit privacybeleid van toepassing?
    Dit privacybeleid is van toepassing op uw gebruik van de "website" www.volka.nl en de mobiele applicatie "apps" aangeboden onder de naam Volka.nl en alle producten en diensten die wij u aanbieden via onze Websites en / of Apps.

    Persoonlijke gegevens
    In dit privacybeleid betekent uw "persoonlijke gegevens" informatie of stukjes informatie waarmee u als persoon kunt worden geïdentificeerd.

    Uw toestemming
    Volka zal uw persoonsgegevens niet verzamelen, gebruiken of openbaar maken zonder uw voorafgaande toestemming. Daarom vragen we u om akkoord te gaan met dit privacybeleid voordat u onze websites of apps kunt gebruiken.

    Welke persoonsgegevens verwerken we?
    Uw persoonsgegevens kunnen op verschillende manieren worden verzameld, bijvoorbeeld wanneer u onze websites bezoekt, zich registreert op onze websites, een bestelling plaatst, zich abonneert op de nieuwsbrief, een formulier invult, contact met ons opneemt of gebruik maakt van onze diensten.
    We verwerken ook uw IP-adres, de geschiedenis van uw transacties, betalingsgegevens, browsertaal en - als u ons toestemming hebt gegeven - uw geolocatie.
    Daarnaast kunnen we ook niet-persoonlijke gegevens verwerken wanneer u met onze websites communiceert. Deze gegevens kunnen uw browsernaam, het type computer en technische informatie over uw manier om verbinding te maken met onze websites omvatten (zoals het besturingssysteem en de gebruikte internetproviders).

    Hoe gebruiken we uw persoonlijke gegevens?
    Wij gebruiken en verwerken de persoonsgegevens die u ons heeft verstrekt voor de hieronder beschreven doeleinden.

    • Wij gebruiken uw e-mailadres om u informatie en updates over uw bestelling te sturen. We kunnen u ook informatie sturen over onderwerpen die mogelijk interessant voor u zijn. U kunt zich op elk moment uitschrijven voor deze diensten.
    • We gebruiken de gegevens over uw browsertaal, uw IP-adres en geolocatie om u aan te spreken in een taal die u spreekt en om u inhoud te tonen die betrekking heeft op het land waarin u woont.
    • In geval van fraude delen wij uw persoonsgegevens met het slachtoffer om deze persoon in staat te stellen aangifte te doen bij de politie. We zullen niet meer gegevens delen dan nodig is voor de melding, en we zullen je van tevoren op de hoogte stellen wanneer we op het punt staan je gegevens voor dit doel te delen.

    Met wie delen we uw persoonsgegevens?
    Volka verkoopt, verhandelt of verhuurt geen persoonlijke gegevens aan derden.

    Externe dienstverleners
    Om onze diensten te kunnen verlenen, zijn er gegevens die we moeten delen met externe dienstverleners.
    Voor betalingen die via onze websites worden gedaan, maken we gebruik van diensten van derden, zoals betalingsgateways en andere verwerkers van betalingstransacties. Deze derden zijn contractueel verplicht om deze gegevens niet voor een ander doel te gebruiken dan voor het uitvoeren van de betaling.

    Generieke geaggregeerde (niet-persoonlijke) gegevens
    We kunnen generieke geaggregeerde gegevens delen met onze zakenpartners, vertrouwde filialen en adverteerders. In dat geval worden de gegevens volledig geanonimiseerd.

    Hoe beschermen we uw persoonlijke gegevens?
    We beschermen uw persoonsgegevens tegen ongeautoriseerde of onwettige toegang, wijziging, openbaarmaking, gebruik of vernietiging. We versleutelen onze diensten met SSL, de gegevens zijn alleen toegankelijk via een geheim wachtwoord en digitale handtekeningen, en onze medewerkers hebben alleen toegang tot jouw gegevens op een need-to-know-basis. We gebruiken gepaste gegevensverzameling, opslag en verwerking.

    Cookies
    We kunnen cookies gebruiken om uw ervaring bij het gebruik van onze websites te verbeteren. Een cookie is een klein tekstbestand met een reeks tekens dat op uw apparaat kan worden geplaatst wanneer u een website bezoekt. Dit tekstbestand identificeert op unieke wijze uw browser of apparaat. Wanneer u onze websites opnieuw bezoekt, zorgt de cookie ervoor dat onze websites uw browser of apparaat herkennen. U kunt uw cookie-instellingen in uw browser wijzigen als u niet wilt dat cookies naar uw apparaat worden verzonden. Houd er rekening mee dat sommige websitefuncties of diensten van onze websites mogelijk niet correct werken zonder cookies.

    We gebruiken de volgende soorten cookies op onze websites:
    Technische cookies: dit zijn cookies die essentieel zijn voor de werking van onze websites, ze stellen u in staat door onze websites te navigeren en onze functies te gebruiken.
    Analytische / statistische cookies: we gebruiken deze cookies om bezoekersstatistieken bij te houden. Wij gebruiken deze statistieken om de Websites en mailings continu te verbeteren en u zo relevante content aan te bieden. Deze cookies stellen ons ook in staat om het aantal bezoekers te herkennen en te tellen, en om te zien hoe bezoekers navigeren wanneer ze onze websites gebruiken. Dit helpt ons om de gebruikersnavigatie te verbeteren en ervoor te zorgen dat gebruikers gemakkelijker vinden wat ze nodig hebben.
    Tracking cookies: deze cookies monitoren klikgedrag en surfgedrag. Door middel van deze cookies kunnen wij zien of en wanneer u uw profiel bekijkt, en of u doorklikt naar onze websites.

    Websites van derden
    Mogelijk vindt u op onze websites advertenties of andere inhoud die linken naar de websites en diensten van onze partners, leveranciers, adverteerders, sponsors, licentiegevers en andere derde partijen. We hebben geen controle over de inhoud of links die op deze websites verschijnen en zijn niet verantwoordelijk voor de praktijken die worden toegepast door websites die naar of van onze websites zijn gelinkt. Bovendien kunnen deze websites of services, inclusief hun inhoud en links, voortdurend veranderen. Deze websites en services hebben mogelijk hun eigen privacybeleid en klantenservicebeleid. Browsen en interactie op een andere website, inclusief websites die zijn gekoppeld aan onze websites, zijn onderworpen aan de voorwaarden en het beleid van die website.

    Wijzigingen in dit privacybeleid
    We kunnen ons privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken. Wanneer we dit privacybeleid ingrijpend wijzigen, zullen we een melding op onze websites plaatsen, samen met het bijgewerkte privacybeleid. We kunnen u ook via uw e-mailadres op de hoogte stellen en u vragen het bijgewerkte privacybeleid te accepteren voordat u door kunt gaan met uw gebruik van onze apps en websites.

    Uw rechten en met wie u contact kunt opnemen
    U heeft het recht om ons te vertellen of u:
    • in de toekomst niet meer door ons benaderd willen worden;
    • wil graag een kopie van de persoonlijke informatie die we over u hebben verwerkt;
    • wil dat wij uw persoonlijke gegevens in onze administratie corrigeren, bijwerken of verwijderen;
    • misbruik van uw persoonlijke gegevens wilt melden

    Als u vragen, opmerkingen of opmerkingen heeft over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan, neem dan contact met ons op. Houd er rekening mee dat u uw persoonlijke gegevens ook kunt inzien, bewerken of verwijderen door in te loggen op uw persoonlijke account.

    Volka
    Schipperstraat 21
    1271VB Huizen
    Nederland

     

    GRATIS verzending

    Verzending binnen 48 uur

    30-dagen geld-terug garantie

    Veilig betalen
    nl