Verzending & Retouren

+ Hoe zit het met de verzendkosten?
Ik bied GRATIS verzending wereldwijd, met tracking.

Sommige landen en regio's zijn uitgesloten vanwege de hoge verzendkosten, sorry! Als je jouw bestelling niet kunt afronden hierdoor en bereid bent een toeslag te betalen voor de verzendkosten (ca. 6-10 euro), neem dan even contact met mij op. Ik stuur het je alsnog met liefde toe, geen probleem!

Internationale zendingen: alle invoerrechten, belastingen en toeslagen in verband met goederen die jouw land binnenkomen, zijn de verantwoordelijkheid van de koper.

+ Hoe wordt mijn bestelling verzonden?
Mijn artikelen worden verzonden via DHL, DPD of PostNL, met trackingnummer, en komen in een brievenbuspakket of doos.

+ Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt bezorgd?

  • Levering Nederland & België: 1-2 Werkdagen
  • Lieferung Deutschland: 2-4 Geschäftstage
  • Delivery United Kingdom: 4-5 Business Days
  • Livraison Frankrijk: 5-6 Jours Ouvrables
  • Levertijd Wereldwijd: Bestellingen worden binnen 2 werkdagen verwerkt. Zodra de bestelling is verzonden, kan het 4-10 werkdagen duren voordat de bestelling arriveert, afhankelijk van het land van bestemming (en eventuele verzendbeperkingen). De meeste bestellingen komen echter binnen 2 weken aan.

+ Wat is het retourbeleid?
Geen zorgen, ik bied een 30 dagen geld-terug-garantie. Als je niet 100% tevreden bent met je aankoop, neem dan binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling contact met mij op. Je kunt zonder opgave van reden annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen.

Wanneer je de gehele bestelling retourneert, ontvang je het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele betaalde verzendkosten, retour. Stuur je een deel van je bestelling terug, dan wordt alleen het bedrag van het retour gezonden product op je rekening teruggestort. Alleen de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor je eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 4,95 per brievenbuspakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Pak het product altijd in, dit kan ook in een (plastic) tasje. Ik adviseer je om je pakket te retourneren met track & trace code.

Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en bij voorkeur in de originele staat en verpakking aan Volka geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht neem dan graag contact met mij op. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product inmiddels door ons in goede orde retour ontvangen is.

+ Ik heb andere vragen ...
Ik help je graag verder! Stuur een berichtje naar info@volka.nl en ik neem binnen 24 uur contact met je op.